Zeynepnurlu sumeyra00 benimki 4 eylul gunu 37+5te geldi ama hastanede 😔bugün 3.günümüz yeni dogan sepsisi tedavisi görüyor. Dua edin inşallah 5.Günde verirler 😔
sumeyra00 Zeynepnurlu Canım benim rabbim inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşturur seni tüm dualarım sizinle 🙏
Deryade sumeyra00 benimde bugün 39+0 ama arada batmalar hariç göbeğim düşmedi bile aşağıya kendimi taşıyamıyorum artık 😂
Ruveydackm sumeyra00 aynı şekildi bugün 39+0 oldu prensesim ama daha tık yok Çarşamba kontrolüm var bakalımm 😂
sumeyra00 Ruveydackm benim de çarşamba kontrolüm var canım 😊 ne diyecek doktorumuz çook merak ediyorum
Aydabdullah sumeyra00 bebegim dursaydi simdiye bende sizinle bekliyor olacaktim ama sukur 35 haftalik saglikli bir yavrum oldu Alhamdoulillah sicak dus cok’iyi geliyor onu iyi anladim dogum icin size fikir olarak kalsin
sumeyra00 Aydabdullah çok şükür sağlıkla almışsın kucağına kuzum inşallah bende yakında doğururum zorluyor artık . Sıcak duş tavsiyesine mutlaka uyacağım bugün itibari ile 😍
hulyaca sumeyra00 Ben de 39.haftama giriyorum. Bugün doktorum eğer bu haftada gelmezse pazartesi valizinle gel yatışını yapalım fitille başlatırız doğumu dedi. Sağlıcakla bi alsak kucağımıza inşallah 🤲🏻
Merveeozdemi hulyaca açılmanız varmı peki ya da başka belirtiniz ben 40+1 oldum 41 e kadar bekleriz dedi doktorum