4 yil kullanmadigim ilac igne kalmadi
diane 35 dogum kontrol hapi verdiler bu ilac hamile kalmaniza engel degil dediler 2 yil o hapla oyaladilar, daha sonra 4,5 ay klomen hap verdiler olmadi, daha sonra gonal- f 900 kullandim 4,5 ay ve yasim kucuk oldugu icin devlet karsilamiyordu ve 800 tl aliyordum 1 şırınga ilaci ilk 3 kullanimda catlama ignesi yapilip esimle beraber olmami soylediler son igne kullandigimdada asilama yapildi yine tutmadi piskolojikmen ve maddiyat olarak çöktük sonra 7,8 ay ara verdim ve KONYA NOVAFERTİL TUP BEBEK MERKEZİ ni duydum esimle oraya gitmeye karar verdik 5 bin tl tup bebek parasi 3 bin tl yakinda ilaclarim tuttu yumurtalarim buyutulup 23 yumurtam toplandi ama hic birisi gelismedi bölünmedi o yüzden transfer yapilmadi 2.ci adetimde tekrar gittik ve doktorum ilac degistirdi 18 yumurtam toplandi 6 tanesi bölündü ve 2 tanesi transfer edildi ama bir tane melegim bana tutundu tabi ilk ücretimiz yandi ve 7 bin tl daha ödemis olduk.. Çok sukur suan kizimla 34+1 riz sag salim kucagima alicagim gunleri sayiyorum RABBİM kimseyi sinamasin 63 kiloyla basladigim tedaviler sonucu 80 kiloyu buldum ve 81 kiloyla hamile kaldim suan 89 kiloyum artik gozumuzde ne para vardi nede kilo sadece kizimizi dusunuyoruz RABBİM herkezin yardimcisi olsun 💕