Merhaba melek anneler size kolay ama zorlaştırılan doğum hikayemi anlatmak istedim ilk doğumum heycan mutluluk birazda korku ve öfke doğum sancilarim sabah saat 7 civarinda hafiften gelmeye başlamıştı ilk doğum olduğu için bu sancıyla doğuracağim ay cocuk oyuncaği dediğimi abartikalri kadar değilmiş canım dediğimi hicc unutmam neyse saat 9 civarı hastaneye gittik kayin validem ve eşimle sancılarım olduğu için hic sra beklemeden doktura girdim ve baktı direk altan cok güzel ilerliyorsun böyle gidersen doğurursun dedi ben bir mutluyum bir mutlu anlatamam hersey cok güzel ilerliyordu kan idrar vs alıp bizi eve yoladılar eve geldim sanvılar hafifliğinde devam ediyordu duş aldım rahat biseyler giyip evin antresinde sürekli turluyordum sancılar biraz sıklaştı ve ben korkmaya başladım biz tekrar hastane yolunu tutuk bu sefer drek acilden giris yapip doğum haneye ciktik ve hersey orda başladı beni aldılar nst ye bağladılar ve altan baktılar acilmam 3 santim sancıdan kvraniyorum ama beni hastaneye almadılar bana dedikleri tek sey sen bugun doguramazsin hastanede yatak işgali yaparsin seni yatiramayiz sabah gel dediler benim ayakta duracak halim yok diyorum anlamiyorlar neyse bn okadar sakinimki ne deseler tamam diyip geciyordum eve yoladılar bizi hastaneyle aramizda baya var yolda giderken bir ıkınma geldi ve ben ağlıyarak o hastaneye geri gittim eşim bagirdi kayin validem bagirdi hemsirelere ama almadılar beni hastanenin koridorunda bayıldığımı hisislestiğimi hic unutmuyorum neyse onlar almaamkta ısrarcı bende gitmemekte cünkü hisediyorum bebek geldi bakiyorlar altan acilmam 5 cm ama halla beni bir odaya yatirmiyorlar koridorda sürekli geziniyorum kimseyide almiyorlar yanima yerlerde sürünüyordum anliyacağiniz ve bana yakin birine git dediler daha sen sabah dogurursun dediler ama bn gitmemekte ısrar ettim doğuramazsin sen niye anlamiyorsun dediler bn ısrar edi ce odaya aldılar ve kizlar odaya girer girmez benim doğumum oldu inanirmisiniz hemsireler sok gecirdi suçlandılar cok kötü oldular ama bn sıkayetci olmadım onlardan cok uzun oldu ama gercekten zor bir serüvendi 😔😔🙏