Zeyyno_ Bu beşikten alıp memnun kalan var mı Hanımlar artık sipariş vercem kesin olsun istiyorum sağlamlığı ve kullanışı açısından iyi mi??
ecembugra53 Zeyyno_ canım ben tavsiye atmıyorum kendi düşüncem cok kullanamıyor en güzel park yatak 5 yasına kadar kullanılıyor kaldırılabiliyur rahat olıyor kurması falan kullanışlıda
Aysesen80 Zeyyno_ bunu alan arkadaslarim.hep pisman.. cok agir hantal ve istenilen duzeyde sallanmasi yok diyorlar. Hatta arkadasim bunu aldi cocugunu bu sebeplerden yatiramadi 250 liraya satilan bi beşik var adini unuttm onda yatiriyo 1 yasina kadar onu kullancam diyor ben park beşik almayi dusunuyorm
Zeyyno_ ecembugra53 ya bulunduğum yerdeki park yataklar hiç kullanışlı görünmüyor çok basit hafif duruyor sanki bebek içinde yatamadanyani büyüse 9aylık felan olduğunda hareketlendiğnde içinde uyuyamicak gibi duruyor yani bende karar veremedim çünkü en başta kaldırıp indirmek için park yatak düşünmüştüm ama bilmiyorum bi park yatağa da 1-2bin vermek istemiyorum kendi evim var çünkü 2-3yıl sonrasına oda yapcam 🤷🤷🤷kafam çok karışık
ecembugra53 Zeyyno_ canım internete. Bak uyguna cok güzel var benim ki ciciko marka korkma benim tüm akrabalarım arkdaslarım hepsi park yatak kullanıcısı cokta memnunlar kızı var 5 yasına kadar yatabiliyor içine canım
Zeyyno_ ecembugra53 baktımda hatta çok baktım ilk park beşik düşünüodm çünkü park beşikten şikayetçi olanlarda var😒
Zeyyno_ Tugceakyuz Bebekonfor da ama bi türlü karar veremedim iyi gelirmi veya kullanışlı olabilir mi diye
Edsn Kızlar Hepsiburada da müthiş indirim var beşiklerde,park yataklarda ihtiyacı olan baksın mutlaka Kraft,Elele,Pierre Cardin bunlar çok iyi markalar
ecembugra53 Zeyyno_ canım mobilya tarzı olanlar hiç sallanmıyor etrafımda cok vR allpta kullanna bebek küçükken yatabiliyor sen bilirsin yine oldugun ilden bak
Babyy1S Zeyyno_ bundan değil ama buna benzerini aldım ve çok güzel park besik tasıma amaclı baska bir ozelligi yok bnm gozumde. ferah cocugunu rahat goruyorsun egilip kalkma derdin yok ayarlanabilir ve benm ki tekerlekli odadan odaya tasiniyor rahatca hafif sallanmasında hic sorun yok yani ben aldım kullanmadm fakat deneme yaptm cok rahat aldigima da pisman degilim ve 4 yasina kadar yatiyor icinde https://hizliresim.com/KTnQ3n benm ki bu
ecembugra53 Zeyyno_ anladım canm sen iyice bak canım Trendyol da gitti gidiyorda uygun olıyor indirimli oralardan bak al canım