Hiloskoo Merhaba Hanımlar, Acil yardıma ihtiyacım var. Doğum doktorum covid olmuş ve bende maalesef hastane değiştirmek zorunda kalıyorum. Samsun medicalde önerebileceğiniz doktor var mı? Ve doğumuma 1 hafta var 😭
Bugleemm Hiloskoo merhaba canım medikal mi istiyorsun birtek anadolu ya da liv olmaz mı ? Medikal de Nagihan Yılmaz’a gidebilirsin. Öncesinde hangi hastaneye gidiyordun?
mrvears Hiloskoo merhaba doktorunuz kimdi acaba ? Medikal parkta Nagihan hanım, medicanada Bülent sürücü büyük Anadolu da Halil İbrahim Dinler
Hiloskoo Bugleemm Bugleemm medicalden nagihana aldım randevu yarına baya övdüler bakalım inşallah memnun kalırız
Bugleemm Hiloskoo yani medikal tercihinse o doktor kadın doğumcu olarak daha iyi tecrubeli tabiki ☺️ Ben de ona gidiyordum fakat başka hastaneye geçtim eğer hastane olarak sormuş olsaydınız Liv de Seher hanım diyecektim ona gidiyorum ben çok memnunum ☺️
Sinem8805 Hiloskoo merhaba ben bu cumartesı medıcalparkta nagıhana hanıma randevu aldım 12 haftalık gebeyım ıkılı taramaya kısmetse cınsıyet ıns süz memnun kaldınız mı acaba nasıldı Merve hanım ve ıkıs arasında kaldım tercıhım nagıhan hanım oldu
Bugleemm Hiloskoo rica ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi de inşallahhh 🤲🏻☺️