dilan123_nuri Arkadaşlar 18 haftalık hamileyim kefir öğrendim faydalarını çocuk için ama bir yandan da tereddütte kaldım dün bir bardak içtim tadı değişikti ilk defa içtim ne diyorsunuz içmeye devam mı yoksa bırakim mi zararlı mı
Srzrk dilan123_nuri Kefir en yararlı süt ürünlerinden. Sütten daha faydalı diye biliyorum. Doktorum bana özellikle kefir içmemi önerdi. Hem probiyotik hem kalsiyum kaynağı
Elfffffffff dilan123_nuri ben her gün 1 şişe içiyorum bağırsaklarımı çalıştırsın diye faydasınıda gördüm, herhangi bir yan etkisini görmedim ama siz yinede doktorunuza danışın bence içiniz rahat eder hem😊
SnFk dilan123_nuri kefir probiyotik üründür. Senin bağırsak hareketlerini dengeler ve malum hamilelikte bağırsaklar yavaş çalışır. Bebeğinde kemik gelişimine yardım eder. Yani evet, faydalı bir ürün.
Bvzzz dilan123_nuri tadı öyle ilk içtiğin için farklı gelmiştir ama çok faydalı hatta bolca da süt yapar diye biliyorum bende
Epifenomen dilan123_nuri tadı biraz acımsı ekşimsi gibi oluyor 😊 ama çok faydalı, sadesini içmek gerekiyor ama içemiyorsanız meyve katıp deneyebilirsiniz 😊
dilan123_nuri Sağolun arkadaşlar bilginiz için ilk olduğu için insan merak ediyor işte kendi sağlığım ve çocuğum için ☺️👶🏻