Seyma1407 İkisi arasında çok kararsızım philips avent mi yoksa lansinoh mu sizlerin tercihi hangi biberondan yana oldu? Doğum yapıp kullanmaya başlayan anneler varsa yorumlarınızı bekliyorum 🙏😊
Betim Seyma1407 ikisini de kullanıyoruz 🤩lansinoh süt sağdığımda pompanın içerisinde yer aldığı içinonunla içiriyorum, aventin cam biberonuyla da arada mama veriyorum😎
Sahrammm Seyma1407 ikisi de güzel aventle başladık sonra diğerine geçtim yani büyüdük cam kırılma ihtimaline karşı normal biberona döndüm 🙈
Seyma1407 Gulsahkyc bende yorumlarda akıttığını okumuştum ama memnun olan da çok karar veremedim yinede
Ozlenenclk6144 Seyma1407 ben ilk lansinoh kullandım sonra aventte geçtim ilk aylarda lansinoh daha rahat olur bebek için
Atlass Seyma1407 aventin biberonunu ve emzigini kullanıyorum çok memnunum canım meme uclu ama anne meme ucunu unuttura bilirmiş biberonu vermeden cokta emzir ondan sonra biberonu ver canım
Seyma1407 Atlass daha doğum yapmadım ama nolur nolmaz diye alıp koymak istiyorum şimdiden tabiki önceliğim emzirmek teşekkürler yorumunuz için
Sahrammm Seyma1407 ben memnunum süt sağma makinemde de onu kullandım şu an da onu kullanıyorum gayet sağlam sızdırma vs yapmıyor kızımda rahat kaldırıp kendi yiyor 😇
Atlass Seyma1407 aynen zaten doktorunda öyle diyicek biz 26 günlüğüz sag gögsümü tutmuyor tek gögüs sarılıgı önlmek adına mama veriyorum ilk emzir mama vericeksende emzirdikten sonra ver kuzum daha rahat uyuyacak ☺️ Şimdiden hayırlı dogumların olur Rabim bi avazda kurtarsın 🙏💋
Seyma1407 Atlass Amin cümlemizi inşallah bizde kucağımıza aldığımız günleri görürüz Size de Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏