Aysegull34444 Kızlar öncelikle herkese merhaba 🙏 32.haftama girdim doktorum bebeğim ters döndüğünü söyledi🤦♀️ İki gündür belim çok ağrıyo ve az önce kustum normal mi sizce midem çok bulanıyo hala😔
ecembugra53 Aysegull34444 olabiliyormuş bazı kişilerde son haftalarda kusma hormonlarla bebekle alakalı doktorum demişti
Meva-annesi Aysegull34444 bende 32 haftalığım sabah kahvaltı yaptım mide bulantısından ölüyorum bebek büyüyüp mideye baskı yaptığı ıcın normalmiş
Annem1 Aysegull34444 32 haftaya doğru benimde ters dönmüştü. Benim kasılmam gerilmem oluyordu hastanede yatmıştım. 1 hafta içinde düzeldi. Cuma gideceğim yine var kasılmam bakalım
Gamzedemirr Aysegull34444 ben ben , burdayım , 31. Haftamda doktor erken doğum riskin var dedi , ama belim deli gibi ağrıyo düzenli geçmeyen ayrı , çok kötü bişey 😑
Havagul Bende tam 32 haftalıkken gittim bana doktorum bebegin dönmesiyle ilgili hiç bişey söylemedi kızlar boy kilo falan söyledi sadece sizce Bi sıkıntı olsa söylerdi demi
Sezensu Aysegull34444 Bebeğin dönmesi ile erken doğumun alakası yok canım kanala inmesi ve rahim ağzı açıklığın önemli bende 32 deyim dönmedi daha makat geliş duruyor ve doktorum bi sonraki kontrole kadar dönmezse büyük ihtimalle sezeryan olacağımı söyledi keşke dönse diyorum bende. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Kubrayy Sezensu hiç belli olmuyor 36 da döndü bizim kız :) eğer normal istiyorsanız kararlı olun ve son ana kadar beklemek istediğinizi söyleyin ,konuşun bebeğinizle daha zamanı var dönecektir 😉
Sukut66 Bnde erken dogum riskimle 32. Haftama girdim bugun sukurler olsn ama bendede gecmeyen bel agrisi var ve kasılmalar hala devam ediyor bnde burda durayim diye yazdm
Sezensu Kubrayy Böyle şeyler duyunca çok seviniyorum inşallah bizimki de döner genel olarak 34 e kadar döndü döndü sonra dönen bebek çok az oluyormuş sanırım tabiki öncelik sağlığı ama normali deneyip olmazsa sezeryana geçsek daha iyi olurdu bakalım nasip 🙏🏻