deletedmom351 Özel hastanelerde doğum yapan anneler için soruyorum eşinizi yada annenizi doğuma aldılar mı? Yada istediğiniz birini. Ben eşimin yada annemin doğuma girmesini istiyorum tek olmak istemiyorum acaba girenler var mı? İzin veriyorlar mı?
Thesra deletedmom351 Her hastanenin kuralları farklı benim hastanede normal doğuma giriyolrdı ama sezeryana almıyolardı başka hastanelerde sezeryanada alıyolarmış mesela değişgenlik gösteriyo
Elfibrhm2609 deletedmom351 malesef almadılar normal doğum da alıyorlarmış ben ses3ryan oldum ama eşimi felan kimseyi almadılar 👣
Nefesim deletedmom351 bende cok istıyorum eşimin girmesini bazı özel hastaneler bıle kabul etmiyormuş neden bilmiyorum ama inş alırlar
deletedmom351 tubakumsal Benim eşim uzman çavuş Van’da görev yapıyor Van’daki özel Lokman Hekim Hayat Hastanesine gidiyorum daha önce aklıma gelmedi doktora sormadım acaba burası da alır mı bilmiyorum. Eşinizin doğumdan sonraki hali nasıl oldu bi anlatır mısınız neler yaşadı? 😌
Elfibrhm2609 deletedmom351 bana da doktorum nornal dedi ama açılmam olmadı benim hiç sumi şancı ile oda spinal sezeryana alındım direk inşallah senin normal olur canım 🙏
Uygun Alan da var almayan da. Ama istemem eşimin doğumda bulunmasını ya. Törelerimizde de böyle bişey yok. Erkek dışarda bekler. Bunlar yabancıların adetleri. Bana itici geliyor.
deletedmom351 Uygun Yok be o kadar da kötü bir şey değil bence eşlerin doğuma girmesi bi düşün bebeğin geldiği zaman ikiniz de aynı anda göreceksiniz eşin nasıl bi zorlukla doğurduğunu görecek bence bunlar güzel bir şey.
Uygun deletedmom351 Ben istemem.😂 İnsan olan zaten görmesine gerek yok anlar ne çektiğimizi. Allah razı olsun eşim de biliyor ilk doğumdan, baya yardımcı oldu bana hastanede olsun evde olsun. Bi de eşine sordun mu istiyor mu? Benimki istemez mesela biliyorum.
deletedmom351 Uygun Benim eşim girmeyi istiyor ama onu kan tutuyor yapabilir miyim diye şuan düşünme aşamasında ama girmeyi istiyor bakalım belki kendine güvenemez girmeyi istemez. O an ki psikolojisine bağlı bence girmeli ama gerçekten güzel bi anı olur onun içinde. 🤗
Uygun deletedmom351 Anladım canım. İnşallah istediğin gibi ilerler herşey. Allah gönlüne göre versin.
Ikinciyibekliyorum deletedmom351 anneyi yada ablayı falan almıyorlar . Sadece eşini alıyorlar. Eşim istemiyorum giremem falan derse yerine kimseyi almıyorlar. Benim eşim gelmişti ilk dogumumda 🙂