Firem Kızlar selam ovülasyon testi kullandım ve yumurtlamam 25 ağustostu bugünse reglime 3 gün var ve ben dayanamayıp idrar testi yaptım negatif cıktı 😞 acaba sonuç değişir mi? Başından böyle bir durum geçip şuan hamile olan var mı ?
Zafsim Firem ben en son 13 temmuzda adet olmustum , 10 agustos ta falan idrar da erken gebelık testi yaptım cıkmıstı, sonra gidip kan verdim 1300,48 cıkmıstı gozukmustu canın
Esmerkiz34 Firem değişir cnm ben adetten once yaptim negatif sonra adet günüm öyle tesadüfen öğrendim
Guluss35 Ben kendi umurta takinimi testsız hesaplamıstım 14 şubatta yumurtlama oldu sansa esımle oglen birliktelik oldu o gun tutugunu biliyorum cunku sonrasında hiç beraberlik olmadı 10 gun sonra 24 subatta test silik çıktı kanda 44 çıktı dr bir iki gün olmus rahme düşeli dedi iki gün önce röntgen cektirmiştim ozaman negatifti adete 4 gun kala öğrendim anlayacagın ama yumurtlamadan sonra ilişkin olduysa geç döllenme olabilir
Guluss35 Firem önemli olan su yumurtlama gunu sabah erken yadaengec öğlen olmasıymıs bak ben bunun hemen tutucanı hiç düşünmemiştim 10 yıl sonra ikinci evliliğimde tutu ama tutu bundan önceki bebegımın kalbi durdu o karambole tutmustu nezaman nasıl tutu bılememeıstım cunku adetım duzensızdı kurtajdan 2 ay sonra düzene girdi adetim 4. Ay kusumun haberini aldım adetin geçmesini beklemen daha saglıklı
Sebahat2020 Canım ben 7 gün önce kan testi verdim betam 0.1 çıktı adetimden 3 gün sonra tekrar kan verdim 1886 çıkmıştı o yüzden benim güvencem kalmadı hiç 😂
sue92 Ben reglime 3 gün kala test yaptığımda çok çok silikti. Hatta eşim göremedi çizgiyi asla. Birkaç gün sonra belirginleşmişti çizgi👍🏻
sue92 Firem belki vardır bebiş ama geç döllenmedir. Hemen belli olmayabilir👍🏻 Bi de beta değerleri de fark ediyo. Herkesn 4.haftada 1000lerde, benim 482’ydi🤷🏻♀️
sue92 Firem 17+5’im Son adete göre ben, haftamda gidiyoeum. geç döllenme değil. Demek istediğim Sizin de benim gibi beta değeriniz düşükse geç görebilirsiniz👍🏻