Merhaba sevgili anneler. Burada en çok gördüğüm postlardan biri de Çamlıca medipol hastanesinde doğum yapanların deneyimlerini paylaşmasıydı. Bende hamileliğimin başından beri Çamlıca Medipol’e gidiyordum ve çok merak ediyordum ama genellikle cevap verilmiyordu. Deneyimimi sizinle paylaşmak istedim🌸Cuma günü akşam Çamlıca Medipol hastanesinde spinal sezeryan ile doğumumu gerçekleştirdim. Çok rahat bir hamilelik geçirdim. Doğumu normal olarak planlamıştık ama acil olarak sezeryana alındım. Hastaneye yatışımdan itibaren hemşirelerden, ebelerden, doğum ekibinden temizlik personeline kadar inanılmaz ilgili ve güler yüzlülerde. Doğumum normal başlayıp acil sezeryana dönüştüğü için ameliyathane indirilirken çok stres yapmıştım ama ameliyathane de beni çok rahatlattılar. Özellikte spinali yapan anestezi doktoru sürekli benimle konuştu. O benimde konuşurken ameliyata başlamışlar ve ben hiçbişey hissetmedim bile. Bebeğim 10 dk içinde kucağımdaydı.Bu sırada anestezi uzmanı herşeyi videoya çekti, doğumdan sonra bebeğimi hemen bana verdiler fotoğraflarımı çekip bana attı. Çok güzel anı olarak kalacak bende. Çok başarılı bir operasyonla bebeğimi kucağıma aldım. Odaya çıktığımızda da hemşireler, ebeler sizi hiç yanlız bırakmıyor. Sürekli kontrol halindesiniz. Normal doğumla başladığımız için ilk sancı odasına alınıyorsunuz, doğumdan sonra normal odaya alıyorlar. Odalar çok temiz ve ferah. Bir refakatçi ve eşinizi kabul ediyorlar sadede. Ziyaretçi yasak. Ben başından beri Nur Betül Tekiner takipliydim ama nöbetçi doktor Elif Malçok olduğu için doğum sürecini kendisi yönetti.İnanılmaz ilgili ve çok tatlı bi doktor. Kendisinin doğumumu yaptırmasına da çok sevindim. Benim deneyimim bu şekilde. Hastaneden,temizliğinden, ilgilerinden çok çok memnun kaldım. Rabbim hepinize sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin inşallah🌸