Cadoloz #1 Arkadaşlar catlatma ignesinin 11. Ve 12. Günü idrar testi yaptim evde erken gebelik testi ama negatif gösteriyor böyle yasayip daha sonra pozitif gören var mi tekrar sizce pozitife dönebilir mi cok mu erken yapmisim gecen ay 12 agustosta regl olmuştum
Dorothy Cadoloz catlatma ignesinin 12. Gunuyse, igneden iki gun sonra yumurtladiysaniz, yumurtlamanin 10. Gunu demek. İdrar testi icin erken cikmayabilir ama yarin kan verirseniz kesin sonucu alirsiniz
Mesevda Cadoloz canım umudunu yitirme bnde yaptırdım o ay hamile degildim ama devam ettik bi baktm ikinci ay dokturum tekrar igne için beklerken hamileyim etkisi büyü bi igne rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin 🙏🏼😍
Cadoloz Dorothy O kadar cesaretsizim ki kan vermeye önce idrarda görüp cesaret almak isterdim ama tutmadı galiba olsa çıkardı herhalde 12. Gun goren cok olmus galiba bosuna ümit ediyorum sanırım 😞
Cadoloz Cansiin Ikincide mi oldu ne guzel bencede benim yok olsa çıkardı herhalde bosuna umutlanmayım belki benimki de ikincide olur kismet
Cadoloz Mesevda Amin canim insallah hayırlı zamanda rabbim banada nasip eder umarim bende senin yasadigin sevinci yasarim kisa sure sonra