merve_yazar96 Ağrı durumlarınız nedir ben 1 haftadır cok acı cekiyorum sanki kasıklarıma bıcak saplayıp cıkarıyorlar yürürken zorlanıyorum adet olacak gibi karnım belim ağrıyor sizde durumlar nasıl birde bebeginizin kilosu nedir
Minigmz1 merve_yazar96 benimde doktor muanesinden sonra kanamam oldu ve o zmandan beri adet ağrısı gibi ağrı cekiyorum artık yatıp kalkarken zorlanıyorum 😞 37 haftadayız 3 gün önce 3100 gr
d190516 merve_yazar96 37+4 haftalığım ikinci oğlum yolda nasipse 🙏🏻36+6 da 3321 gram 52 cmdi 15 eylüle sezeryan günü aldık hareketlerini çok aşağıda hissediyorum kendimi taşıyamıuorum artık 8 kilo almama rağmen 🤷♀️Ara ara kasık ağrım oluyo benim de kağnı gibi yürüyorum he bi de şu aydın sıcağı beni mahvediyor 🤦♀️
Alisa_ merve_yazar96 37+3) gün içinde bi kaç kez adet olmuşum gibi ağrılar oluyo, dün gece belimin ve karnımın altında bir ağrı uykudan uyandirdi beni 1-2 dakka sürdü geçti, korktum acikcasi kesin geliyo diye
Glcn-blg-2 37+6 benimde geçen hafta nişan denilen şey geldi dr şiddetli ağrı olursa yada suyun gelirse gel dedi kasıklarımda ağrı oluyo zaman zaman ama kısa sürüyo bu aylarda normal galiba bu ağrılar zaman iyice azaldı
Eha1 merve_yazar96 şuan yoldayim ya doğum ya gün verecekler bakalım 38+3 um bebeğim cuma günü 3100 dedi az geldi bana ama yapacak bişey yok maalesef
Minikfasulyem26 merve_yazar96 38 deym ama sancim falan yok ya keske olsada dogursam 3 cm aciklikla bekleyp duruyorm sanci gelsin dye😂