pera_ Kızlar 9.30 da doğuma gireceğim asla uyuyamadım geceden beri heyacandan birde üşütmüşüm üstüne heyecan ve korku var dualarınızı bekliyorum 😕❤️
Esraugur2310 pera_ Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin insallah. Güzel doğumunuz olur insallah🤲❤
Sermec27 pera_ rabbim evladını sag salım kucagına almayı nasıp etsin inşallah rabbim bizlere de tattırsın inşallah 🤲🥰
Ozdmrkbraa pera_ rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi dualarımız seninle 🙌🏻 Sende doğuma girerken bizim için dua eder misin inşallah heyecanla doğum hikayeni de okuruz burada 🥰
tany15 pera_ Allah yar ve yardımcın olsun canım bir avazda kucaklarsın inşallah yavrunu.rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr bu duayı dilinden düşürme rabbim işini kolaylaştırsın😊
Havvaseycan Dualarımız seninle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğumda sende bizlere dua et canım sağlıkla yavrularımıza kavuşmamız için ismim Havva 🤲🏻🥰
pera_ Ozdmrkbraa Allah razı olsun ederim tabikide bir atlatayım Allah’ın izniyle doğum hikayesi de aklımda hep beklediğim şey di 😊
Tevhidehli1 pera_ Sizde bizlere dua edin inşaAllah :) Allah bana da sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Ozdmrkbraa pera_ sağlıkla birbirinize bağışlasın rabbim sizi bugün rüyam da bebeğimin doğduğunu gördüm onu emzirmişim yatağına koyacakken uyandım uyku sersemliği ne ara doğurdum ki diyordum buna çıkacakmış demek ki 🥰
Aryaliya Allah sağlıklı bir şekilde kavuşmanızı nasip eylesin inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Darısı bana 🌸🙏
Giz4110 pera_ Allah yardımcın olsun miniğin sağlıkla gelsin inşallah canımm🙏🥰 10 gün sonra aynı duyguları yaşayacağım ben de Allah nasip ederse🙏 😍