Meriwa aydinseliin avent kullanıyorum canm direk aldı biberonu hiç sorun yaşamadım sarılıkdan dolayı mama verdim doktor sonra mamayı bırakın diyince de bıraktık memeye geçerkende sorun olmadı bende kendi adıma söyliyeyim emziği pek almıyo bizimkisi😄 ben memnunum yani
Erdeminannesii aydinseliin biberon için avent tek geçerim halen kullanıyorum yenidoğan dan beri emzik içinde baby plus un 2 li emzikleri damaksız olanı daha çabuk kabul etti avent tipi emzik zaten
drn5410 aydinseliin biberon wee baby kullandım birkaç sefer mama vermek zorunda kaldık meme reddi olmadı 30 cclik küçük bir şey. Emzik ne verdiysem almadı evde bir sürü emzik var 🤦♀️ biraz bebeğinizin keyfine kalmış durum en son bakkal emziği deneyecem sanırım 😅
Masalmom aydinseliin suan fiyatlardan hiç haberim yok kuzum ama ben tekli almıştım biraz pahalıya gelmişti setlerin fiyatlarına bak istersen
Mlkmhrrm Riske girip aventin 5 li biberon setini aldım içinde ekziğide var daha kullanmak nasip olmadı ama kullanan çoğu kişi memnun
Mlkmhrrm aydinseliin genel olarak kullananların çok büyük bir kısmı memnun riske giriliyor ama tek tek alınca daha pahalı oluyor kullanılmaz ise en kötü ihtimalle letgodan satış yaparım diye düşündüm o yüzden set aldım