Deletedmom417 2 gündür bebeğimin hareketlerini vajinada hissediyorum sanki heran suyum gelicek yada heran bebeğim alttan çıkacak gibi oluyor😟😟 normalmi 35 haftalık?
2020-2020 Deletedmom417 ben 38 haftalığım ama maalesef onunla alakası yok canım benim 1 haftadır öyle oluyor ne gelen var ne giden
melegegebe Deletedmom417 ben de 22+3 haftalik gebeyim . Bebegim asagida kasiklarima vurdukca canim cok aciyor 😳
Nzehra4654 Deletedmom417 36.haftam dün gece acile gittim dayanamadım artık o baskıya idrarkaçırmaya bile başladım.. meğer kızım gelmeye hazırlanıyor kafasını doğru şekilde yerleştirmeye çalışırken idrar keseme kafa arıyormuş 🤷🏻♀️
Zeynep_cekim melegegebe dikkat et canım bende 23 haftalık oldum bebeğim aşağıda Ağrıda oluyor doktorum 21. Haftam da gittiğimde erken Doğum riskim olduğunu söyledi tabi her gebede değişiyor bu durum ama sen yine de dikkat et ağır vs Taşıma çok ayakta kalma yürüme
Deletedmom417 melegegebe hmm seninkini bilemem daha erken senin için ama belki ayakları aşağıdaysa acıtır
Deletedmom417 2020-2020 benimde😂 kafasını oynatıyor ay bi tuhaf oluyor huylanıyot insan korkuyorum suyum gelcek diye,🙈
Nunuy Bende 28 haftalığım ve bende aşağılarda hissediyorum hareketlerini.sanki ayağını çıkarıp içeri sokcak gibi geliyor:) ama heryerde oynamaya devam ediyor:)
Deletedmom417 Nunuy benimkinin ayağı değil kafası aşağıda ve kafasını oynatıyor bende hissediyorum tuhaf bişi yani huylanıyor insan bi anda kafasını hareket ettiriyor saga sola 🤷😂
Nzehra4654 Deletedmom417 çok ayakta kalma dedi bana dün acildeki doktor 37ye kadar bekle sonra istersen horon tep gelsin ama bir hafta sabret gelişimi tamamlansın dedi
Nunuy Sevmek3 inanılmaz acı gibi bi ağrı hareket edince adım atınca falan.ama doktorum bebek baskı yapıyor dedi kemiklere.