Canım şimdi buraya gelip benim bilmem ne yakınımda oldu bişey olmaz,benim bilmem ne yakınımda şöyle oldu böyle oldu diye yazanlar olacaktır, ben sana şu durumu şöyle ozelteyeyim kasılma dediğin şey, her türlü hastaligin habercisi de olabilir,gayet normal de olabilir
Şey gibi düşün midem ağrıyor dersin kimi mide kanseridir,kimi de yemeği fazla kaçırır midesi ağrır
Doktora gitmeden, kasılma dediğin şeyi yalnızca tarif ederek kesinlikle bilgiye ulasamazsin, internetten araştırma yaparsan moralin bozulue çünkü grip bile ölümle sonuçlanie yazıyor internette,sana tek tavsiye edeceğim şey iyi bir çocuk doktoruna görün,ve bu kasılma dediğin şeyi tarif ediyorsun ya he işte o an videoya al bebeğini gidince doktoruna göster, kasildiktan sonra bebeğinin solunumunu gözlerini ateşini ve vücudunu izleyip not al.Doktora gidincede göster.3 sene çocuk Hastanesi’nde hemsirelik yaptım, hemşireyken nöbette doktor yoksa video çekerdik doktora gösteririrdik.Tek önereceğim şey bu sana,sağdan soldan duyma şeylerle oyalanma.kesinlikle hemde