Bir_prensesannesi58 Arkadaşlar secde pozisyonundaki bebek cinsiyeti net beli eder mi ve yanilma payi bar mi arkadan bakiliyor heralde yanilma olabilir mi
Tubaa00 Bir_prensesannesi58 Canım ben gittiğimde cinsiyet için ilk %90 kız dedi doktor 12 haftalıktık iki hafta sonra kesinleşir dedi. 15 haftalıkken tekrar gittik cinsiyet için secde pozisyonundaydı 🤷🏼♀️ Doktor sen git biraz yürü çikolata ye 1 saat sonra tekrar bakalım demişti böyle net bişey diyemiyeceğini söyledi. Yaptım ve bir saat sonra gittim baktık erkek olduğunu öğrendik 😁
EB1661 Benim 13 haftada erkek denildi 14 kesinleşti 18de gittimde bidaha bakalım dedim seçde pozisyonuydu çok zorlandı 5 10 dakika uğraştı sonra erkek dedi yine
Bir_prensesannesi58 EB1661 Anladım canım peki secde pozisyonundayken. İlk bacak arazini boş gördüğümü ve özele mi gidiyon canım . Banada baktı canım secde pozisyonuydu. Kız dedi ama. Pipinin önde olma yada kordon çekilmesi olur mu diye düşünüyorum
EB1661 Özele gidiyorum canım. Defalarca erkek dedi ama ben anca detaylıda erkek duyarsam rahatlicam heralde nasipse 2 hafta sonra inşAllah oda. Yani ne derlerse desinler değişen çok gördüm kordonda olabilir benimkine direk erkek dedi bilemiyorumki
Bir_prensesannesi58 Tubaa00 Aaa cidimisn. Canım baya sok olmuş ama canım ilk baktığında bacak arasi boşmuydu bize 19 haftalıkti dedi ve hamileliğim kizimdan çok farkli geçiyor hayırlısı bakalım bende detayliyi bekliyorum özele mi gidiyon
Bir_prensesannesi58 busratunk5 hayır canım. Öyle değil secde pozisyonunda olduğu için cinsiyeti net göremiyor ve farklılık olabiliyor
Tubaa00 Bir_prensesannesi58 evet canım ilk baktığımızda boştu bende gayet net gördüm doktor erkeğin organı daha geç gelişebilir o yüzden %10 luk bi pay bırakıyorum demişti
Tubaa00 Bir_prensesannesi58 özele gidiyorum evet. 19 haftalıksan bu zaman kadar hiç mi göstermedi bebeğin 🙂
Bir_prensesannesi58 Tubaa00 Evet canım dönünce kesin olur çünkü arkadan bakildigğnda pipi öndeyse görülmeye bilir
Bir_prensesannesi58 Tubaa00 Doğru canım bakalım bende. Detayliyi bekliyorum ama. Bakalım. Cuma günü gircem insallah ama kemik yapisindan anlamiyorlar sanirsam o yalan diyorlar bende bilemedim. Tam
Bir_prensesannesi58 Tubaa00 hayır canım bir gittik arkasi dönüktü sonra tekrar gitigimizde secde pozisyonundaydi bir türlü net göstermedi yani