Beray20 Merhaba hanımlar bişey sormak istiyorum hepinize uygun Ankara’da uygun fiyatlı sezeryan yapan bir hastane öneriniz varmı acaba yeni geldim Ankara’ya pek bir bilgim yok ve şu an 35+6 haftalığım bir an önce hastaneye kontrole gidip gün almam lazım
koala06 Beray20 Canım merhaba , benim gittiğim hastane özel 19 mayıs hastanesi sanırım sadece doğuma 2500 tl istiyorlar. Ben baran hocaya gidiyorum. İyi bir doktor. Tavsiye ederim :)
mervoss Beray20 ankara sincan koru hastahanesine gidiyorum paket olarak muayeneler de toplam 4000 tl ama sade doğum bilmiyorum ne kadar
Ebru2403 koala06 sende mi 19 mayısa gidiyorsun bende 19 mayısa gidiyorum naciye hanima gidiyorum bilginiz varmı.naciye hanımla ilgili
Tugceakyuz Sincan lokman hekim Pakize hanıma gidiyorum en baştan beri çok memnunum❤️ 3600 doğum fiyatı
Neslyhn Ankara’da fiyatlar biraz yüksek maalesef. Sosyal güvenceniz varsa belki Başkent hastanesine sorabilirsiniz. Onların muayene ücretleri normale göre uygun gelmişti bana. Belki doğum da uygun olabilir
Su-mbul Keçiören Medikal park, Bülent hocaya gidiyorum ama fiyat çokta uygun değil bir arayıp konuşun isterseniz , ama inanın böyle bir doktorla daha önce karışlamamışsındır :)
koala06 Ebru2403 Onun ile ilgili bir bilgim yok ankaraya yeni taşındım ve şans eseri baran hocaya randevu aldım canım. Ama benim gözlemlediğim kadarıyla en çok talep baran hocaya oluyor. ( yanlış gözlemlemiş veya öyle denk gelmiş de olabilir)
mervoss koala06 benim paket almaya gittigimde hazıran kampanyasına girmişti şansıma 😂😂 o zaman hemen bende aldım zaten arkadasımda benim suan gittigm doktorda doguk yaptı cok memnunum şükür
koala06 Ebru2403 Ben koruyu çok istemiştim ama çok pahallı diye bu hastaneyi tercih ettim. Baran hoca da öyle çok ilgili her gittiğimde en az 20 dk içerdeyim. Hayırlı olsun cnm sen kaç haftalıksın