Havvaseycan Kızlar ikizlerimi bekliyorum erken doğum riski var rahim kisalmasindan dua edin sağlıkla vaktinde alayım yavrularimi kucağıma birde oğlumun ismini Zeynel efe kızımın ismini Zeynep erva koymayı düşünüyorum farklı isim fikirlerine de acigim
merve90 Vaktinde sağlıkla doğurunda isim en son iş bnimde kanamam var rahimim incelmiş 28 hftalığım Allah yardımcımız olsun
Yagmurahmet16 Allahin izniyle korkmayin kizlar Rabbim bize boyle bir mucize yasattiysa vardir onlarinda yiyecek ekmekleri benimde rahim kisaligim var gebelik sekeri tansiyon ikizler hep riskli zaten sakin olun dua edelim birbirimize
Havvaseycan Mucizelerim2020 hem anlamı güzel isim bulamadım canım Zeynel eşimin babasının ismi Zeynep de kendim öylesine buldum varsa güzel anlamlı isim söyleyebilirsin
Aysegulum27_ Havvaseycan geçmiş olsun doktor nededi önlem amaçlı iğne veya ilaç kullanıyormusun nasıl bir yol izledi doktor?
Havvaseycan Aysegulum27_ bekliycez dedi canım rahim ağzı kapali ama çok çok riskli dedi fitil kullaniyorum magneylzyum birde