Sumeyyebedir SKelebek bende hamilelikten önce lokasit 60 çıkmıştı baya yüksek idrar yolu enfeksiyonu vardı yeni hamileyim bugün korkudan gittim acile bthgc değerim 56 di salı günü şimdi 961 olmuş ve idrar yolu enfeksiyonu varmış ilk baştaki kadar yüksek değil ama doktorum şase verdi bugün alacağım ama korkuyorum yeni hamileyim bişey olurmu diye
Edsn Eğer bakteri üremesi varsa antibiyotik veriyor,tek dozluk toz veriyor tadı iğrenç ama sağ olsun benim enfeksiyon dirençli olduğu için ilk aydan beri geçmedi 9.aydayım siz bol su için ,tuvalette de sirkeli su kullanın
Rebeka Tek şase monurol içtim ve o enfeksiyondan sonra düzenli olarak solgar’ın cranberry hapını kullandım. Bir daha da hiç olmadım idrar yolu enfeksiyonu. Cranberry yani yaban mersini hapı çok ilginç bir şekilde idrar yolu enfeksiyonunu önlemede birebirmiş çok şaşırmıştım, araştırmanızı tavsiye ederim bana inanılmaz iyi geldi
esrams Benim de lökosit hep yüksek çıkıyor 50 -60 ama hi ç belirti olmuyor bende 🤷🏻♀️ Şans eseri tahlil verirsem çıkıyor buna da dedikleriniz iyi gelir mi acaba
esrams Sumeyyebedir 2 aylık falandım bende kullandım mecburen kusma şikayeti ile acile gidince mecburen kullandım enfeksiyon sıkıntı bişi kullan ihmal etme daha yeni hamileymişssin
esrams Bende öyle oldu afedersin bi gün kusarak kalktım yataktan içim dışıma çıktı acile gittim meğer yüksek idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklıymış serum ve ilaç derken durdurdular geçti şükür sonrasında🙏🏻