Denizgumuskaya Bi önceki gebeliginde preeklampsi geçirip erken doğum yapan anneler sonraki gebelikte gördünüz mü tekrarlama olasılığı var mi varsa tedavisi olan bisy mi nette baktım ama pek bisy anlamadm
NazG Denizgumuskaya ben 35 de doğum yaptım bu sebeple suan 34.haftaya gireceğim perinatolog bana 24.hafta itibariyle aspirin verdi tansiyonumun dengesi ve plesentaya giden sol damarlarda ki tıkanıklığın açılması icin bu hafta bitiyor aspirin şimdilik yolunda her şey aspirinden sonra ne olur Allah bilir 🥺
Merve7534_ Ilk bebeğim kayıp ettim 2. Sağlıkla oldu çok şükür sıtres yok canınızı sıkan herşeyden uzak duracaksınız birde tuz yemeyin sıfır tuz günde 3 litre düzenli su
Denizgumuskaya NazG benim Son 1 aya kadar hersey normaldi birden ayaklarım şişti tansyon 16 17 oldu idrarda protein vs anlican hersey birden gelişti ama neden olduğu belli değil ilk gebeliğimde olmamıştı 🥺
Ayseozmenucar Denizgumuskaya 14 yıl once yaşadım 😣son anda çıkan tansıyon 3 gun uyutmuşlar beni kısmı felç bıle yaşamışım Ama Allaha şukur sonrasın da dogumumda hem tuzu aZaltma hem dıkkatli davranarak hiç bir sıkıntım olmadan 2.dogumum gerçekleşti. Dr hıkayeme gore 2.bebegımı bekleme suresınden önce aldı Hem dr artık daha iyi ve bızler de bilinçlıyız 👍🏻👏🏻
NazG Denizgumuskaya benim5. Aydan beri şişti her yerim 😭😭 sebebi plesanta ile alakalı bir şey bildiğim kadarıyla bide benim annem de ikinci gebeliğinde olmuş preaklempsi doktorum bu durumun genetik olabileceğini ve anneden kıza genetik bir şey olabildiğini söylemişti. Bebeğimde kilo kaybı başlayınca acil doğuma alındım 35 haftalık bebeğimin karın bölgesi 31 haftaya düşmüştü ve benim de her şey biranda gelişti 🥺🤢🤢
Melis39 Denizgumuskaya korkmayın, dermanı ilacı tedavisi var. Yediğinize içtiğinize dikkat edin yürüyüş yapın. Rabbim şifa versin inşallah🧡 vesvese oluyor dua edin abdestli durmaya çalışın🌸
Ayseozmenucar Bırde o hastalıgı yaşadıgım da kızım prameture dogdu ama maşallah şu an benım boyumu geçtı🤗 evet boyle bır hastalık var ama arkadaşın dedıgı gıbı vesvese yapmayın derman hep vardır