Süpürge bile yapma dedi 3 ay yat dedi ilişki vs de sakın dedi. Ben de tabii düşük lafını duyunca çok üzüldüm ve ailelerimize bile söylemedik onları d üzmeyelim diye zaman geçsin söyleriz dedik eğer durursa, 12-13 haftalık olana kadar hiç bağlanmadım bebeğime zaten 20. haftaya kadar bulantı ve kusma had safhadaydı kendime gelememiştim. Yine de çok dikkat ettim, doktor yürüyüp yap kilo vermeye çalış demişti yemek yiyemediğim ve kustuğum için zor olmadı 7 kilo verdim. Şimdi 28. haftadayım ve hala inanamıyorum 80’li günlere düştük mucize gibi. Şu ana kadar da çok şükür bir sıkıntı olmadı ne bende ne bebeğimde ilacı düzenli içerek de 1.5 2 ye düştü tiroidim t3 t4üm normaldi sadece tsh yüksekti zaten. Bu haftaya kadar da 7 kilo verip 3 kilo aldım bol bol yürüyorum yemek yemeye yeni başladım sayılır bulantım hala var ama eskisi gibi değil. İnşallah buraya pozitif doğum hikayemi de yazmak nasip olur🤲🏻 Kilolu gebeler, kimyasal gebelik yaşayanlar, tsh yüksek olanlar istediğini sorabilir bayağı bir tecrübe edindim bu konularda. Allah herkesin gönlüne göre versin