Gkc2144 Kızlar bu gün sezeryanla Doğum yaptım ama hiç sütüm yok ve göğüs ucum da yok ne yapabilirim ? Bir de bebeğe emzik verdim acaba yanlış mi yapıyorum
Bktbll Gkc2144 bende sezaryanla dogun yaptim cok zor oldu sut gelmesi ben e bebekten elektirikli pomba aldim canim hen uclari cikardi hemde kanallari acti hastanedeyken normal pomba almistim bi ise yaramamisti
mervoss Gkc2144 normal kafana takma emzik bebeklerin çene yapısınnı diş yapısını bozuyor ben vermeyeceğim ama herkesin kendi tercihi ayrıca sütün 2 3 gün sonra gelir inşallah merak etme
a_gzde Gkc2144 ben de perşembe günü sezaryen doğum yaptım. Damla damla geliyo ya elektrikli pompa alıcam manuel amelelik resmen bi işe de yaramıyo
Bktbll Gkc2144 bende yaramadi canim el pombasi cok cektim o yuzden elektirikli aldim simdi daha iyi hem sut geliyor hemse uclari cikti
Elisa Gkc2144 meme ucu alabilirsiniz eczaneden gelmemesi normal fakat mutlaka sağma makinası edinin tahin helvası komposto ve lohusa şerbeti için yararı olduğunu göreceksiniz Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin
Dilbur Hastanede ywni doğan bölümünde makineler var oradan sağım yapabilirsin emzik konusunda iyi yapmışsın bence benimde göğüs uclarım yoktu iyi ki alıştırdım ben emziremedim sende her ihtimale karşı alıştır sonradan alıştırması çok zor çünkü