Aysesen80 Kizlar buna bi care bulan var mi :( doktorum fitil vermisti ama ilk zamanlardaydi su an kullansam bisey olur mu acaba ? Bide kasinti oluyor arada o mahvediyor.. 33.haftamdayim
KardelenYB Aysesen80 bunum cevabı burda değil canım aşırı sağlık içerikli bir soru bu doktorunla iletişime geç acilen
Ezgi_3434 Aysesen80 enfeksiyon çok önemli bir konu çocuğa zarar verebilecek bir şey ve önceden vermiş bile olsa doktorunuza tekrar sormadan kullanmayın idrar ve kan testi yaptırın mutlaka benim dilim yandı bundan bir hafta hastanede yattım enfeksiyon yüzünden
Karacabay Aysesen80 canı. O ilacı kullanmaasan kaşıntı daha dayanilmaz hale geliyo doktora git bence bn duramadim acile gitmistim
Aysesen80 Yarin gidecem artik 2 3 gune bir oluyor en son lokosit 4 mu 8 mi ne cikmisti fazla yok demisti sag olun kizlar ben acaba dogal bisey varsa diyr bi sorayim dedim
Ezgi_3434 Aysesen80 maalesef bana yapabileceğim en masum şey bol su içmek demişti doktor hamilelikte enfeksiyon daha hızlı kapılıyor ne yazık ki
Tugceakyuz Geçen hafta idrar verdim Bende de lokosit (+++) anlamadım yazıyor ilaç kullanmıştım ama geçmemiş çarşamba kontrolüm var 🤦🏻♀️
Aysesen80 Emine111 evet bana da vermisti bunu 20lerdeydim o zaman kasinti gecince biraktim acaba yeniden kullamsam mi bilemedm
Edaozdxxr Canım sirkeli su ile temizlik yap aynı zamanda sirkeli su iç. Kızılcık da iyi geliyor diyorlar.