Merak edenler için bi önceki konum
Hanımlar merhaba🙋🏻♀️
Bu 2. Gebeliğim ve kızım 2 yaşına girecek kasımda şuana kadar sadece 1 kez adet oldum ve oda haziran 7 dı ordada hamile kalmışım bayram öncesi test yaptım çıkmadı bayram sonrası yaptım çıktı sonra geçen hafta kan verdim değerim 4269 çıktı ancak adet tarihime göre 10 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyor yani kan değerimle uyumlu. Salı günü doktora gittim 1 hafta sonra bakalım bi gelişme olacak mı geç döllenme mi yoksa sağlıksız bi gebelik mi dedi bende dayanamadım dün kan verdim sağlık ocağında bugün değerim 4800 küsür çıkmış yani 1 hafta araya göre çok az yükselmiş yarın alttan muayene ve kan vericem özeld. Kadın doğumcu akrabamız var ona salı günlü ultrason resmini attım kese gayet sağlıklı görünüyor ama bellide olmaz dedi ayrıca salı günü doktor dış gebelik vs değil demişti ultrasonda bakarken. Böyle olup yükselme normale dönen var mı ? Ben geç döllenme diyorum çünkü bayram öncesi erken gebelil testinde çıkmamıştı hatta adet tarihime göre 10 hafta diye hesaplayınca acaba o zaman neden çıkmadı ki diye düşünmüştüm. Gerçi herşey olacağına varır hakkımızda hayırlısı uzun oldu ama biraz canım sıkıldı açıkçası dertleşmek istedim