Seviiii Herkese merhaba 😊 eczaneden alınan erken gebelik testi sizce ne zaman yapılmalıdır tesekkürler❣️ Ve en iyi ne zaman sonuc verir tecrübelerinzi paylasırsanız sevınırım. Adet tarihim tahmini 13 Eylül 😊
DidEmre Seviiii canm bnm de adet tarihim 14 eylül. Erken gebelik testi hiç yapmadım. Nasıl sonuç veriyor doğru mu ki
DidEmre Busbus58 ben o zamn 3 gün sonra yapaym canm. Adet tarihim 14 eylül. Ne kadar erkn öğrensem o kadar ıyı bnm için. İğneye baslayack çünkü doktor pıhtılaşma için
Seviiii DidEmre o hayal kırıklığı bambaşka bir şey 😔😔 bu ay çok ümitlenmek istemiyorum daha öncelerinde ümütlendiğim için çok üzülmüştüm😢
ilknurosman Seviiii ben adetime 2 gun kala erken gebelik testi alip yapmistim yanlis yanit vermistin😁😁 ve oyle boyle yanlis degil ortadan tek cizgi olarak cikarmisti 😁 adetten 2 gun somra 7 liralik testlerden alip yaptim sonucum pozitifti suan 37 haftaligim 🥰
Rabiao66 Seviiii valla benim adete 5 gün kala yaptım ikinci çizgi silik çikti adet günü yaptım biraz daha belirgin oldu ikinci çizgi