Semabkr Haftaya özel hastaneye detaylı ultrason yaptırmak için randevu alacağım. Doktorum yönlendirdi. Yaptıran anne adayları bana fiyatlarından bahsedebilir misiniz?
KadriyeSaglam Srpmzcn Çarşamba’da benim var Elitpark ve Çorum özel arasında kaldım siz memnun kaldınız mı?
Srpmzcn Semabkr hastaneden hastaneye farklilik gösterebilir ama fiyatlar genelde bu şekilde sanırım özellerde. Ikiz gebelikse eger 2 katı oluyormuş .
Smyybrtc Mega123 yapılıyo ama onu 13-14. Haftada randevu veriyolar ta 3 ay sonrasına önceden almanız gerekiyo yani 20-24 hafta arasına denk getiriyolar
Srpmzcn KadriyeSaglam ben cok memnun kaldim. Şahin beyden çok ilgiliydi yarım saat muayne ediyor son 10 dk sinda eşimi iceri aldilar. Elitparka hic muayne olmadım hic bir bilgim yok.
KadriyeSaglam Srpmzcn teşekkür ederim renkli ultrason oluyor dimi kusura bakmayın hiç bilgim yok sürekli soruyorum ama
Srpmzcn KadriyeSaglam hiç onemli degil bende cuma gunu ögrendim . Başına gelmeyince ögrenemiyorsun malesef 🙂 evet renkli utrasonda gösteriyor doktor ve renkli bi kactane fotografini da veriyor kuzucugun 🙂
Srpmzcn KadriyeSaglam benim kızım yuz üstü yattigi icin yuzunu tam gostermedi. Ama doktor cok ugrasti yuzunu cevirmesi icin yandan 3 tane fotografini alabildik
KadriyeSaglam Bhryctrk çok teşekkür ederim benim 22+3 Elitpark Fatma Emraliye gidiyorum muayene için memnunun ama detaylı için Çorum özele gideceğim