Ruzgar_1405 Merhabalar kızlar Gebze Medar Hastanesinin güncel doğum fiyatını bilen var mı? Yüzyıla gidiyorum ama çok yoğun oluyor belki değiştiririm.
Deletedmom239 Ruzgar_1405 canim normal 2800 sezeryan 3200 diye biliyorum. 1 ay once falan gorusmustuk
Ruzgar_1405 Deletedmom239 ilk doğumum normaldi bunda da inşallah olur🤲 yüzyıl 3000 normal 3250 sezeryan diyo. Görüşüp biraz indirdik ama emin değilim. Hangi doktordaydı doğum😊
tuubaeylulanil Ruzgar_1405 ya kendisi cpk fazla kilo almıştı 35 civarı bebeğin kılo a zdı ama kendısı normal yapamaz demiş doktoru
Ruzgar_1405 Canan1104 Fiyat veren hasta yatış birimiyle canım😁 benim eşim gidip konuşuyor pazarlık yapıyor.
Ruzgar_1405 Haticetalan Konuşmuştuk galiba 😊💕 ilk hamileliğimde Seher hanıma gittim onda doğum yaptım. Bunda Koray beye gidiyodum. Yoğunluktan vazgeçtim yeni. Şimdi Medar da Mine hanıma gidiyorum canım
Haticetalan Ruzgar_1405 memnun musunuz acaba mine hanımdan arkadaşım da oraya gidiyor mine hanıma sert biri mi
Ruzgar_1405 Haticetalan Tam sert de diyemem öyle güleryüzlü de değil orta 😁 tatlım diye konuşuyor. Ben bilgili olmasından hoşlandım hiçbişeyi es geçmiyor ilgileniyor. Numarasını da aldım soru sorduğumda görünce cevap veriyor. Muayenede beklemeden giriyorum.