Busramd ozgurruveyda ben şimdi sipariş ettim 😁 diğer oğlum da 1 tepsi yedigimi biliyorum bişi olmamisdi kötü bir ornnek ama 😁
Busramd ozgurruveyda ben doktorumada bu sormuştum sorun olmaz fazla yeme demisti sadece çiğköfte yenmiyormus diye sordugum nerden cikariyorsunz böyle şeyleri dedi etli cigkofte yenmez dedi hamilesiniz herseyden az da olsa yiyebilirsiniz demişti
Deletedmom355 ozgurruveyda ben yedim canım isteyince de nefsimi körelticek kadar yiyorum 😬 minimum 5 maksimum 8 😂😂😂😂
Derenannecik45 Bence yeme benimde canım istiyor limonlu limonlu ama denizde ki tüm pisliği o çekiyormuş 😑
ozgurruveyda Derenannecik45 bende dayanamicam sanki 2 buçuk aylık hamileyim doğurana kadar nasıl beklicem.bilmiyorumm
Derenannecik45 ozgurruveyda evet o ne ki ben bira midye istiyorum ama yolumu değiştiriyorum görünce çünkü çok lezzetli 🤪 ama bence dayan pis olabilir çünkü 😍
Gonca2535 Midye yenmemesi gereken ürün listesinin en başında geliyor daha önceden bişey olmaması başka birine olmayacağı anlamına da gelmiyor özellikle bilmediğiniz yerlerden yemeyin
Derenannecik45 Busramd yani sormayın hayatta sevmem ama canım deli gibi soğuk bira istiyor hayır nasıl bi aşermeyse 😄😄
Busramd Deletedmom355 zaten iyi pişmiş midye acilmis oluyor kabuklari sıkıntı hatta hamilelik yorgunlugunu alıyor bebeğe çinko kalsiyum felan veriyor ben doktorumun dedigini söylüyorum merak edebler arastirip yada doktorlarina sorabilirler
bburcu Yemeyin bence 🥺 midyeler denizde filtre görevi görüyor aklınıza gelebilecek bütün pisliği çekiyor. Hatta ben kendi akvaryumuma koymuştum o yüzden temizlesin diye. Ayrıntılarını bildiğimden beri ağzıma sürmedim🤮