Handece Merhaba arkadaşlar, Ankara şehir hastanesinde Doğum yapan var mı ? Yada yapacak olanlar? Refakatçi alıyorlar mı ? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
Eslina175 Handece dogumun nezaman canim suanda Almiyorlar.Hastanenin son durumunu gordunmu bilmiyorum adim atacak yer yok denilecek kadar kalabalik covid nedeniyle herkes caninin derdine dusmus durumda zatn hast full dolu oyle refakatci felan bu donemde buyuk luks ne yazikki.
hulya1406 Handece bende orda yapacağım doğum inşallah.Covidden dolayı tek kişilik odalar.Hemşireler çok ilgili,yardımsever aynı özel gibi dedi doğum yapan arkadaşlar.Normal doğumda refakatçı almıyorlarmış sezeryanda alıyorlar dediler.
Pamuk94 Handece 2gun once felandi galiba bi bayan sehir hastanesinde dogum yapmis onu anlatmisti refakatçı almiyolarmis paylasmak istedim😍
Mehtap06 Bir bayan yazmıştı burada galiba alınmıyor virüsten dolayı ilk gebelik için zor bi durum ne yapacağını bilemez insan ikinci çocuk olsa gene biraz tecrübe olmuş olur diye düşünüyorum Allahım yardımcımız olsun sağ Salim alalım evlatlarımızı kucağımıza
Handece Mehtap06 tamam tehlike var ama yeni Doğum yapmış ve ilk defa Doğum yapmış birisi ne yapacak tek başına . Kurallar dahilinde alınmalı diye düşünüyorum. Nasıl Doğum yapacağım diye değil de tek başıma ne yaparım diye düşünmeye başlıyorum
Mehtap06 Handece haklısınız zor bi durum hepimiz aynı durumdayız hemşireler çok yardımcı oldular demiş bayan sezaryen olmuş 2 gün kalmış eşi sabah akşam 1 saat gelmiş yanına diğer postlara bakarsanız görürsünüz mutlaka bayanın paylaşımını
Pinar06 Ben 20gun once dogum yaptim cok memnun kaldim odalar tek kisilik odanda dogum yapiyosun doktorlar cok ilgili ve cok hijyenik tertemiz odalar normal dogumda refakatçi kabul edilmiyo sezeryanda kabul ediliyo