Dicle_ Kizlar merhaba 30 haftaligiz normalde 2 gundur kizim kasilip duruyordu surkli hareket halindeydi 30 40 dkikada bir kasilma ve sanci hisediyodum ama suyum yada nisanim gelmedi icin onemsemedim bugun hic hareket etmedi sbhdan beri haraketi 5i gecmedi acaba korkmalimiyim surklide doktromu aramak istemiyorum bilgisi olan varmi acaba ?
Ebruaslan-21 Bende sizinle aynıyım ve bugün bende hiç hissetmedim geçen hafta doktor randevumda doktor normal demişti kasılmaların olur bebek hareketi hergün aynı olamayabilir demişti , korkmalımıyız yine de bilmiyorum .
Dicle_ Ebruaslan-21 benim kizim normalfe hic durmaz surkli harekt halinde ama bugun hic hisetmedim desem yeridir bide kasilmalar kasik bolgesine dogru inmeye basladi top oluyo icerde yumurta gibi cikiyo karnim sertlesiyo 20 30 snye snra normale donuyo sizinde aynimi
Mucizem_mmm Gayet normal hanımlar soğuk su için dondurma yiyin sol tarafınıza yatın hareket eder bebişler her gün aynı olmuyor hareketleri evham yapıp kendinizi strese sokarsanız daha kötü 😅2 gün üst üste hareket olmaz falan o zaman direk doktora gidin zaten buraya yazmak için bile vakit kaybetmeyin hayırlısı ile doğsun bebişlerimiz 🥰🐣🍀🤲🏽