Hashasim2020 Kızlar çok tuhaf acaba olan var mı bir göğüs ucum daha büyük bir göğüs ucum daha küçük. 2-3 hafta önce göğüs usgsi çektirmiştim ucu daha büyük olanda kist vardı acaba ondan mı yoksa hamilelikten mi BÖyle oldu önceden aynıydı😒
Hilal93 Hashasim2020 valla benim doğuştan Yoktu uçlarım doğum yaptım solu eme eme cekti getirdi ama sağ taraf emerken çıkıyor emdikten sonra geri aynı durumuna dönüyordu bir ucum var bir ucum yok 😂 ikinciye hamileyim bakalım bunda nasıl olacak 😊
pitircik2021 Hashasim2020 valla bende 11 haftalık gebeyim henüz. Bi tane göğsümün ucu gayet büyüdü ama diğeri aynı kaldı. Bebek emebilir mi bilmiyorum, normal mi bilmiyorum bende endişeliyim açıkçası.
morusevenanne Hashasim2020 göğüslerin asimetrik olması çok doğal canım sadece senin dediğin gibi kist varsa kontrolde olmak gerekiyor. Ya da memede bozulma varsa.
Hashasim2020 Hilal93 anaam o da ilginçmiş hakkaten🙊 benim de aynıydı son 1 aydık sağ uç büyüdü tövbe tövbe 😅
Hashasim2020 pitircik2021 bu kahverengi kısım mı öyle oldu acaba benim kahverengi yeri büyüdü sağ taraf, sol taraf dediğiniz gibi aynı kaldı emmede sorun olur mu acaba 😔
pitircik2021 Hashasim2020 göğüs ucu biri büyüdü biri küçücük. Kahve rengi kısım değil göğüs ucu yok yani birinde bebeğin emmesi İçin çok minik yani.
pitircik2021 Hashasim2020 göğüs ucu önemli olan. Kahverengi kısmın önemli olduğunu hiç sanmıyorum ben.
Hashasim2020 pitircik2021 anladım benim göğüs uçları aynı tek kahverengi kısımlar farklı bakalım daha neler göreceğiz 🌝
Rabis41 Internette okumustum kiz bebeklerde sol gogusle birlikte gogus ucuda buyuk olurmus ayni sekilde sag goguste erkek bebekte aynisi olurmus ne kadar dogru bilemedim🤗cinsiyetleriniz bellimi arkadaslar
Hashasim2020 Rabis41 benim 34 haftalık sağ göğüsün kahverengi kısmı daha büyük uçları aynı 🙊tuhafıma gitti benim de birinin büyük birinin küçük olması 🐥
Hashasim2020 morusevenanne haklısın canım doğumdan sonra duruma göre bir daha giderim kistlere baktırmaya artık 🥰