Mybabyizmir Ilovemybaby yeni aldım kullanmaya başladım. Yorumlara bakarak aldım herkes memnun. Daha karnım buyumedigi için birşey diyemiyorum. Baya araştırarak aldım diyebilirim.
Epifenomen Ilovemybaby bu durum genetik, bende işe yaramadı 😕 ne yaparsam yapayım 28. Haftaya geldiğimde bir sabah uyandım çatır çatır çatlamışım 😖 annem de ablamlar da çatlamıştı. Bir de sanırım kuru ciltlerde çok görünüyor. Yine de çatlama miktarını hafifleteceğine inanıyorum😊
Anneyim00 Ilovemybaby ilk gebeliğimde kullanıp memnun kaldım bundada kullanıyorum tabi genetikmi kremdenmi bilmiyorum
Kelebekkk34 Ilovemybaby ben hamilelik boyunca hindistan cevizi yağıyla destekleyerek 2 sini bi arada kullandım doğum yaptım bi çatlağım bile yok🌸ama 9 kilo aldım ve bol su içtim etkisi olabilir
Siem24 Ben kullandım 35. Haftaya kadar hiç çatlağım yoktu bu haftadan sonra yanlarım ve bacaklarımın bazı kısımları çatladı engelleyemiyorum ne kadar su içsem de bu jeli kullansam da. Demem o ki yapınızda varsa her türlü çatlayacaksınız 😊
Hyl32 Ilovemybaby haftamda hindistan cevizi yağıyla destekleyerek kullanmaya başladım 33. Haftamdayım henüz bi çatlağım yok ama genetikte olabilir tabi🤷🏼♀️