babysevgi Halidemat sağlıkla kucağınıZa alın inşallah prematüreler çok güclüdürler sıkı sıkı tutunurlar🙏🏻
Halidemat Aysun_Tugra Allah razı olsun canım 🙏 bu da geçecek inşallah kilosu güzel doğdu ama beklemedi ilk çoçuğum da prematüreydi
feyzaa88 bende 29. haftamdayim ve erken dogum riskim var sizi cok iyi anliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun insallah en kisa surede bebeginize kavusursunuz🙏
y_tunc Halidemat Hiç korkma endıselenme yegenım 26 haftalık dogdu ve suan 3 yasında dogdugunda 1 kılo bıle yoktu uzun bi sure kuvezde kaldı ama emin ol küvezde senden daha ıyı beslenıyor kendını bıranonce toplar saglıcakla kucagına alırsın insllah
BanuK Halidemat Allah şifa versin içini ferah tut dua et..Bu gönderiyi görenin de duasız geçeceğini hiç zannetmiyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Birazcık sabır ☺️ İyi şeyler azıcık zaman alır! 💐💐
Zeyyaleyyy Halidemat Çok geçmiş olsun çok üzüldüm çok erken olmuş herşeyde vardır hayırdır inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum 🌸 bi sebebi var mı erken Doğum olmasının