Kızlar öncelikle çok mutluyum miniğim yanımda uyuyor dün akşam doğum yaptım, sabah 10 buçuk gibi 3cm le yatışım yapıldı direk doğumhaneye alındım suni sancı bağlandı 100lerde sancıya kadar çıktık ama ben hissedemedim sancı gelmedi saat 5e kadar bekledik hissedemedim gittikçe dozu arttı ama yine gelmedi ebelerde şaşırdı neden hissetmiyorum diye bu arada açılma 5cm olmuştu, sonra suyumu patlatmak istediler daha kolay gelir diye suyum hemen patladı ondan hemen sonra sancılar sert sert vurdu açılma 7cm oldu plates topu getirdiler sancı geldikçe üzerinde zıpladım gerçekten çok faydası oldu yarım saat sonra ıkınma hissi geldi 9cm e ulaştık sonunda hemen çatala yattım 4 kere ıkındım 5incide minnoşum doğdu birden rahatlama geldi hemen uyuşturma iğnesi vurdu doktor dikiş atmak için az bi dikişim var estetik dikişte attı sonrasında sızım çok oldu ama herşeye değermiş hastaneden yeni çıkabildim kanama ihtimalina karşı, 3 kilo doğdu ama çok minik dokunmaya kıyamıyorum ve çok mutluyum asıl şimdi aile olduğumuzu hissediyorum 2 gün sonrada evililik yıldönümümz 1 senelik evliyiz 22 yaşındayım hepte genç anne olmak istiyordum Rabbime şükür aratmadı hamdolsun nekadar şüküretsem az kalır.. Darısı tüm hamilelere inşallah bi avazda kolay doğumlarınız olsun Rabbim evladınıza kavuştursun sağlıkla. Benim hikayemde böyle 🤱🥰😍