rumeysa16 Kızlar 26+1 haftalık hamileyim. Göğüslerim aşırı şişti ve sürekli süt sızıyor bir avuç içi kadar🤷🏼♀️ Normal doğumu tetikler mi acaba sıkarsam, sağsam rahatlayacak mışım gibi🤦🏼♀️ Son ayda gelir diye duymuştum, kimisindede hiç gelmiyormuş hamileyken
Esmakks rumeysa16 bende de aynı durum oldu. Ama bende avuç içi kadar değil daha az sıkınca ıcundan su geliyor gibi.
yildiz23 rumeysa16 canım benimde o haftalarda başladı kadın doğum doktorum normal bişey olduğunu söyledi genel cerrahiye gönderdi oda aynı şekilde prolaktin hormonundan kaynaklanıyor bazı kadınlarda olabiliyormuş kesinlikle elleme dedi cok araştırdım Allah a şükür 5 aylık kızım şimdi hiç bir sorun olmadı sana tavsiyem çok fazla destekli giymemeye çalış akacağı varsa aksın sertlesmesin eğer çok aşırı rahatsız ediyorsa genel cerraha git ihmal etme ne olur ne olmaz 🙏
ecembugra53 rumeysa16 Evt bilşyom ama şakın dokunma canım haftan cok erken Doğumu tetiklersin hiç iti değil
Rebeka Benim de 20li haftaların başında başladı 34 oldum hala devam ediyor, sakın sağmaya ya da sıkmaya kalkmayın. Aksın bir önemi yok, doğum olmadığı için gelen süt çok kıymetli bir süt değilmiş. O yüzden gidene de üzülmeyin😃
Esmakks rumeysa16 yani tecrübelilere sordum normal diyorlar ama daha 26 haftalığım doktoruma sorucam bakalım ne der😂