rabiass Kızlar her file olmuyo diyolar indirimde iken küvet setini almıştım ama file aklima gelmemişti . Kullananlar nerden hangi fileyi aldınız 🤔
kedilervekaranfil rabiass internetten bilmiyorum ama gittiğiniz mağazada A101’den aldım derseniz yardımcı olurlar
Edsn rabiass ben de a101 den aldım küveti, file ise hepsiburadadan babyjem havlu file aldım dokusu falan çok güzel ayrıca ölçüsü de tam oldu
Mcz-01 Aldıgınız resmini atar msnz uyanlar bende e bebekten sevi bebe file aldm olmadi iade ettm acaba farkli modellri mi var resm atarsnz cok mutlu olcam ona göre dırek aynısından alalm
gokcecan rabiass e bebekteki uyuyomuş. yaa evde yer kaplar erken daha almıyım dedim almadım. Şimdide gelmez oldu a101e bime 😂 çocuk doğcak küvet yok 😂😂 eğer doğum olursa ve hala gelmemiş olursa bime faln eşim e bebekten alcak artık 😂
rabiass gokcecan 😂😂 bn coook erken aldım 5 veya 6 haftalıktim galiba 😂😂 illaki alınacak dedim aldım duruyo bı köşede 😂😂 a101 in online sitesinden bak kuzum vardır orda illaki
Meltem0660 E bebekten sevi bebenin filesini aldım bende tam oldu hatta balık desenlisini aldım desenler bile aynıydı takım gibi oldu
Anne2_ rabiass filem vardı ama kullanmadım suyun içinde bebeği yokamak daha mantıklı geldi bana çünkü filenin üstünde durunca üşüyor gibi gelmişti bebeğim
Deletedmom417 rabiass canım her file olmuyor dediler benide korkttular bende indirmdeyken almıştım geçen çarşıda gördüm bi tane file aldım korkarak acaba olurmu olmazmı diye oldu masallah🤷🤗