Mlk84 Ogrtmn_anne korkma canım 36 çok erken bir hafta değil zaten . Biz girmedik 2950 gr doğmuştu oğlum
Asn Ogrtmn_anne bnm herhangi bir riskim vs yoktu bugüne kadar her şey olağan seyrinde gidiyordu 35+3 üm. Herkes ne sancısı bel ağrısı erken falan dedi inanmadı kimse kendimi biliyorum yine de gttim doktora nst de bile daha erken cıkmaz sancı dediler doktoruma gidince ciddi sancı cekmissin dedi ihmal etmeyin yine de gidin lütfen 👏🏼
Ogrtmn_anne Asn Şu an kötü değilim cnm da gece biraz sıkıntı artıyor yarın randevum var gideceğim inşallah. Heralde artık günümüzü alırız tabi planlandığı gibi giderse, dikişlerim olduğu için ben biraz ona da bağlıyorum. Çok geçmiş olsun sana da cnm
Ogrtmn_anne Ebru-123 Cnm çocuk sürekli toplanıyor ve kasıklarımda inanılmaz sancı oluyor. Sonra kasılma bitince Ağrı geçiyor. gece boyunca ara ara yaşadım bu sancıyı. Hatta bazen o kadar sıklaştı ki 5 dk ya bir girdi ama sonra magnezyum içtim dinlendim biraz daha iyi gibiyim. Ama yine gün içinde düzensiz ağrılar yaşıyorum. Bakalım ne diyecek doktor 🤷♀️
Asn Ogrtmn_anne aynen gece bnmde artıyor bugün nst de yumuşacık karınla bile sancı cıktı geceki gibi olsa demekki acil doğuma alcaklar diyip güldüm kendime :) hayırlı zamanda gelsinler sağlıkla inş
Ogrtmn_anne aminegunes24 Cnm en son 2487 dedi ama doğunca değişebiliyor biliyorsun. İnşallah geçmiştir🙏🏻
Ogrtmn_anne Asn Hatta eşim diyor ki hadi gidip aldırıverelim çocuğu, bu kadar acı çekme, nasılsa riski atlattık😬Dedim diş mi çektiriyoruz bir gün bile çok önemli çocuk için😂 Son haftalarımız dayanırız inşallah
Rabiakodal Ogrtmn_anne merak etme canım dua et sadece 36+5 te 2340 gr doğdu kızım maşallah küveze falan girmedi gelişimi de şuan çok iyi
Ogrtmn_anne Rabiakodal Haftası iyiymiş ama zayıf olmasına rağmen maşallah kuzucuğa üzmemiş seni. Kuvöz beklemek gerçekten zor oluyor Allah kimseye yaşatmasın 🙏🏻🙏🏻Çok geçmiş olsun inşallah biz de atlatırız
Asn Ogrtmn_anne İnş sağlıkla gelsinler ya zaten şu dönem yeteri kadar yıprattı hepimizi bu iş pek kiloyla ilgili de değilmiş doktorun dediğine göre biZ 2750 50 cm olmuşuz ama hata payı oluyor yine bir hafta kalsa iyi olur küvez riski oluyor dedi. Prematüre sayılıyor zaten 37 ye kadar riskli dedi inşkötü şeyler yaşamayız biraz daha beklesin yaramazlar :) bu arada ben de öğretmenim
Ogrtmn_anne Zeyno890 Hadi inşallah cnm yarın 36 yı bitiriyorum bi atlatsak sağlıklı sıhhatli inşallah 🙏🏻
meva_asil_moms Ogrtmn_anne ben 36+1 haftalık 2460kilo ile kızımı kucağıma aldım çok şükür sağlıklıydı küveze girmedi merak etme senin evlandında girmez Allah’ın izniyle güzel düşün güzel olsun bende senin gibi solunum sıkıntısı olur diye çok korkmuştum ama gayette sağlıklıydı