Mucizem_mmm Selam kızlar bir konu hakkında Bilgi almak istiyorum hamileliğiniz döneminde yüzünüzde göz çevrenizde kahverengi lekelenmeler oldu mu doğumdan sonra geçti mi? Göz çevremde kahverengi lekelenmeler oldu aynada yüzüme bakarken canım sıkılıyor 😤🤦🏽♀️😅
zeynep_0395 Mucizem_mmm aynı dert bendede var millet hamile kalır güzelleşir ben maymun gibi oldum Allahtan maske takıyorum 😆
Muzeyyenn Benim de oldu şu an 28. Haftanın son günündeyim. Yaklaşık bir aydır leke kremi kullanıyorum baya faydasını gördüm
Muzeyyenn Sinoz leke kremi kullanıyorum, sabah ve akşam yatmadan az bir şekilde uyguluyorum dediğim givi faydasını gördüm tavsiye ederim 👍
bbttlldho Muzeyyenn Sinoz gibi kozmetik kremlerin zararı yok mu? Normalde bile bisürü sıkıntıları olduğunu okudum her yerde haleyken özellikle problem olmasın. Ben güneş kremini bile normal bi yerden değil eczanede sırf hamileler için olanlarından alıyorum
Muzeyyenn bbttlldho içeriği doğal olduğundan bir zararı olmadığını düşünüyorum. Başka bir kozmetik ürünü kullanmıyorum zaten