Eminerd Canssu61 hiç birşey olmaz Allahın izniyle sen yiyebileceğini sağlıklı yemeye çalış ben 1 ay diyetle 7 kilo vermek zorunda kaldım suan 38 haftalığız bebeğiminde maşallhı var
threestar Canssu61 sonradan toparlarsınız 2 kilo çok değil ben 4-5 kilo verdim ilk aylarda istifra etmediğim halde yiyemediğim için ama bebeğimin gayet gelişimi iyiydi bir sorunu yoktu. Şu an ikinci trimestera girdim bir süredir düzenli yiyorum çok şükür merak etmeyin yavaş yavaş bünyeniz alışacak. Hemen kilo alınmıyor bu arada yani ben 1 kilo falan aldım henüz 😅
Hccrr1 irva merhaba bende 8. Haftadayım tabiki bulantım çok fena su bile içmek istemiyor canım, günde 1 iki bardak anca. İlaç verdi dr ama direniyorum. Siz ilaç kullanmamışmıydınız nasıl dayandınız
irva Hccrr1 Hayır hiç kullanmadım bana da vermişti.Safra reflüm olduğu için sürekli safra kusuyordum.Azar azar yiyordum 56 kilo ile hamile kalmıştım 53′e düşmüştüm o dönem.Öyle devam ettim. 3.ayıma girerken kesildi tamamen.Şimdi 27 haftalığım şuan daha sıkıntı olmadı hiç.🙂
Canssu61 Hccrr1 Hccrr1 ben ilaç kullanıyorum şu an da üç tane ilaç kullanıyorum normalde 5 tane ilaç yazdı doktor ben ucunu kullanıyorum sadece
Hccrr1 Merhabalar, bulantısı olup ilk 3 ayı atlatanlar ilaç kullanmadan nasıl dayandınız ben çok zorlanıyorum :( hatta yarın gidip ilac mı aldam diyorum 4 haftadır mahvoldum bulantı çekmekten henüz çok kilo kaybım olmadı ama bu his çok kötü
S-e3506 Canssu61 hiç bişey olmaz ilk 3 ay bende öyleydim iştahsızlık miğde bulantısı ve koku hassasiyeti oldu sonra düzeldi şuan 37+6 haftalığım 3 buçuk kilo aldım bu zamana kadar