SnFk Kızlar sabah akşam progestan fitil kullanıyorum. Erken doğumu önlemek için verdi doktorum. Suyumuz biraz fazlaymış. Bir iki saat sonra ayağa kalktığımda su gibi geri çıkıyor. Tamamen şeffaf sıvı. Normal değil mi böyle çıkması?
Monorassa SnFk bnde kullanıyorum çıkıyor evet ama içerde uzun kalması iyi fayda vermesi için hemen kalkmayın bence biraz daha uzun süre bekleyin
SnFk Monorassa onu koyunca uzun bi süre kalkmıyorum zaten. Hatta gece uyumadan önce koyuyorum sabaha kadar kalsın içerde diye. Sabah kalktığım da su gibi dışarı çıkıyor.
Gumball SnFk normal ama öyle olması. Bir arkadaşım kullanıyor ve o da aynı şeyden bahsediyor. Ne yazık ki katlanacaksın biraz 🤗 ama istersen doktorun ile konuş o fitil yutabiliyor da
TEMTEM26 Benim doktorumda gece yatmadan onve iki tane vermisti akip etkinligini yitirmesin diye ard arda koyuyordum ikisinide
Bebek-geliyor SnFk merhaba bende sabah akşam vajinal kullanıyorum. İlacın erimeyen yerleri beyaz kremsi gibi geri geliyor ama sorun olmuyor.
SnFk Bebek-geliyor dün ilk koyduğumda kremsi geldi. Ama bu sabah su gibi geldi. Acaba yan etki falan yapar mı
Bebek-geliyor SnFk vajinal kullanıldığında yan etkisi daha az. Bana sadece tansiyon düşüklüğü ve halsizlik yapıyor ama ağızdan alındığında yan etkisi daha çok mide bulantısı baş dönmesi de yapıyor.
Kubrakircicek19 SnFk canim ben de protestan icciyorum bide kölemen jel kulaniyorum benimki enfeksiyondan dolayi kanmam oldu 21.6 hamileyim
SnFk Kubrakircicek19 doktor içmememi içersem yan etkilerinin fazla olacağını o yüzden vajinal yoldan almamı söyledi bana. Yan etki yapmıyor mu sende?
melegegebe SnFk ben de agizdan aliyorum icteikten 1 bucuk 2 saat sonra bas donmesi yapıyor öyle aşırı degil sonra halsizlik oluyor uykun gelir gibi ama 1 saate geciyor bunlar geri
SnFk Gumball yutup yan etkileriyle karşılaşmamam için fitil olarak kullanmamı söyledi direk. Ama geri dönüşümünü şeffaf görünce ufak bi endişelendim
SnFk melegegebe vajinal olarak aldığım halde uyku hali ve sersemlik yapıyor bende. Ağızdan alsam eminim bir sürü yan etkiyle karşılaşırım
SnFk Bebek-geliyor ilacın etkisi olduğuna o kadar eminim ki. İlacı kullanmaya başlamadan önce daha enerjik idim.