Sade0712 Merhabalar arkadaşlar bu zamana kadar rahat geçen br hamilelik oldu ben adet sancısı bile çok çeken biri değilim ama son iki gündür ciddi kasik ağrılarım var. Yürürken zorlanır hale geldim bunlar doğum belirtisi olabilir mi ?
egeninincisii Sade0712 Haftamız ve günümüz aynı , aynısını ben de çekiyorum. Az önce post açmıştım🤦🏼♀️🤦🏼♀️
SumeyraSS Sade0712 bende de var ağrılar sanki rahim kemiklerini açmaya çalışıyor ittiriyor gibi kendini çıkmaya çalışıyor gibi sizinki de öyle mi 🤔 doğsun diye çok sabırsızlanıyorum acaba doğum yakın mı diyorum ben de
Sade0712 egeninincisii Gördüm aynısı bende de var diyecektim :)🤗 herşeyin cahilliği ayrı oluyor galiba. Doğum sancim olsa ayırt edebilecek miyim bilmiyorum . Mesaj yazarken de ağrılarım var. 🙈🙈
Sade0712 Gördüm aynısı bende de var diyecektim :)🤗 herşeyin cahilliği ayrı oluyor galiba. Doğum sancim olsa ayırt edebilecek miyim bilmiyorum . Mesaj yazarken de ağrılarım var. 🙈🙈
egeninincisii Sade0712 Muhtemelen doğum yaklaşıyor diye böyleyiz 🤷🏼♀️ yarın kontrolüm var onu bekliyorum 🙄
Sade0712 egeninincisii yok yine doğuramıyorum yeterli olmadığı için serum verdiler rahatlatmak için ve eve geldim. Gündüzleri çok hareket yok benimkinde 😊 ama en azından yalancı sancı mi doğum sancısı mi artık biliyorum
S-e3506 Busra5595 bende 37+6yım şuan gece lavaboya kalkıyorum ya zor kalkıyorum çok batma ve ağrım oluyor
Busra5595 S-e3506 @@batma bendede oluyor ağrı da lavaboya kalkınca sanki çocuk aşağı düşecek gibi bir baskı oluyor lavabodan sonra o gidiyor ama batmalar sıklaştı bende son günlerde
EmineCan1 39+6 yım batmalar kasıkta ağrı bendede oluyor 2,3 haftadır var doğum sancısını hissetmemek mümkün değil bunlar ön hazırlık oluyor 🙄 bekliyorum sancım gelsin diye 😩 suni yemek istemiyorum