Yagmuraksu17 Bebeğim 35+2 haftalık ve aşırı derecede haraketli sanki her an çıkıcakmış gibi 😅 28 haftada döndü 😁 ve alt tarafa çok baskı yapıyor 🤷🏻♀️😆 bu erken doğuma neden olurmu acaba 🤷🏻♀️ sizinde böyle oluyor mu anneler
Meriwa Yagmuraksu17 bende öyle hayal ediyordum 40+6 da doğurdum herkes 30 dan sonra yeri daralır hareket edemez diyordu bizimkisi kıpır kıpırdı ama erken gelmedi malesef 😄
ArasveAnnesii Yagmuraksu17 Hamilelik sürecimde ve özellikle son haftalarımda bebeğim fazlasıyla hareketliydi karnımın girdiği şekilleri gören şok oluyordu 🤣🤦♀️ 2 kez erken doğum riskim oluştu hepsini bir şekilde önledik doktor kontrolünde ama bebeğim daha fazla duramadı ve 37+2 de geldi 🤣 Şimdi herkes diyor senin bebeğin çok sabırsız aceleci diye 🤣
Ronyaseda Yagmuraksu17 Benimde 28 haftalıkken dönmüştü şuan 35 haftaligim çok hareketli kızım maşallah 😌 Bugün biraz sakin gibi tabi geceye kadar görücez 😄🤭
Nuremmm Bende merak ettm şimdi aynı durumlardayız 😄🤩 bende şuan 36.haftadayım sanarsın içimden çıkmak istiyor 🥰
Yagmuraksu17 Elifelms nedense bana da öyle geliyor ama belli de olmaz tutup da 40 da gele bilirler 😂😁
Fikriye-1 Bnmde aynı delirdi yavrum içerde hafir yürüyeyim yada ayakta kalayım aşagı iniyor sanki ucunda çıkıcak rabbim güzel doğumlarla karsılastırır inşallah 33+2
Busrakolas10 35te benim de öyleydi geldi gelecek diye hissediyordum şimdi 38 olduk baya yavaşladı hareketleri sanırım yeri iyice daraldı 😁
kevserkara Galiba normal bir durum bende 35 haftadayım özellikle geceleri aşırı hareketli bende doğurcakmışım gibi hissediyorum adet sancısı gibi oluyor bazen hadi hayırlısı inşallah hepimizin hakkında 🌸
Yagmuraksu17 Nurcn ama kötü düşünmeyin benim de bi kere 2 gün haraketleri azalmıştım doktor çok kafana takıyorsun bunlar çok normal şeyler bebek sonuçta endişe ediceğin durum hiç haraket etmediği durum yoksa günde 10 kere haraket etmesi bile yeter dedi 😘
Nurcn Yagmuraksu17 haraket ediyor ama ne bilim bende böyle canımı yakacak kadar yok hiç insan korkuyor
Yagmuraksu17 Ronyaseda geceye hazırlıyo kendini sanırım benimkide öyle 28 de dönmüştü ve aşırı haraket ediyor 😂 erken gelmeye kalkmazlar umarım