Sblyns_ Bu sabah sezaryenle doğumum oldu uğuşukluk gecmeye baslayınca kesilen yerim karnım cok agrıyo ağrı kesıcı yaptılar ama bi işe yaramadı nefes bile alamıyorum agrıyo dıye napsam biraz hafifler yardım edin lütfen
EceElif Sblyns_ iki gün geçmeden hafiflemez ağrın tatlım 2 defa sezaryen oldum ilkinde çok olmadı ama ikinci baya zor olmuştu benimde biraz sık dişini 😔 geçmiş olsun
Cigdm Sblyns_ canım kuru kayısıyı iki uctane cezvede bir bardaklik suya koy kaynat biraz iki saate bir iç rezene iç bunlar gaz yaptırıyor çok rahatlatıyor bacaklarını sıcak tut birde yürü durma yürüdükçe kendine gelirsin ilk gün gibi kalmıyor ağrı her gün yarıya yarı geçiyor biraz dikkatini dagit bugun yat yuru bebeğimle ilgilen zaman geçir iki güne daha bı rahatlayacaksin
aybkkra Sblyns_ dikiş yerlerinizde şişkinlik var mı? Kuzenimi de başta farketmediler dikişler iltihaplanmıştı belki de normal ağrıdır ama söylemek istedim geçmiş olsun
Mihre Sblyns_ Bol bol yürüyün,ufak ufak merdiven inip çıkın.Bana doktorum ne kadar çok hareket o kadar çabuk iyileşme demişti ve çok çabuk toparlandım.İnanın asla yatmadım,uzanmadım bile.
Kelebekkk34 Sblyns_ ağrı kesici ve antibiyotik dışında çok ağrın olursa dayanamaz hale gelirsen diye iğne yazmadı mı, ben 1 gece için iğne yaptırmıştım o gece rahat uyudum (diclomec diye bi iğneydi) hastaneye git bence yaparlar zaten
Sblyns_ Kelebekkk34 iğne yapıldı antıbıyotık de verıldı yürüyüş yapıyorum yavas yavas hastanedeyım daha