Canazbal21 Ilovemybaby canım ben bir sürü şey kullandım şuan 35 haftalığım 30 dan sonra çok hızlı bi şekilde çatladı karnım böyle kırmızı renkte. Genetik diyorlar annemin bi tane bile olmamış kullandığım ürünlerde işe yaramadı. Çocuğum Sağlıklı olsun önemli değil sonra çatlak tedavisi görürürm diye düşünüyorum
Zsahin Ilovemybaby badem yağı+bebe yağı sürdüm hamileliğimin başından itibaren düzenli olarak 33 haftalık olcam çatlak yok çatlıcak gibi de durmuyor. Ama biraz da genetik tabiki bu durum
Pembgl Peki çatlak oluşmaması için önerilen en etkili krem hangisi mustela almayı düşünüyorum ama krem mi yoksa yağ mı almalıyım bilemedim ikisi birlikte de 270 tl diyo o kadar da vermek istemiyorum açıkçası
Seraplar Pembgl tamamen genetik bişey olduğuna inanıyorum mustelanın tüm çatlak öncesi yağı kremi gece kremi vs set olarak 400 küsürden fazla ücret ödedim ama kalçamda karnımda çatladı şuan 34. Haftadayım bol su için bana kalırsa evdeki herhangi bir nemlendirici yeterli
Oglusannesi26 Vazelin surun vazelin de çok ise yarıyormuş Vücut tipine göre ister istemez catlakliklar oluyor ya
aysegul-2509 çatlak oluştuktan sonra çözüm varmı bilmiyorum ama ben karnım büyümeye başladığından itibaren badem yağı kullanıyorum hem kıyafetlerime leke yapmıyo hem pamuk gibi yumuşacık yapıyo çok şükür hiç çatlağımda yok son 20 gün falan doğuma