cansuorel Merhaba 5 haftalık gebeyim doktorum daha once bebegimin kalbi durdugundan progestan kullanmamı istedi kullananlardan bilgi rica ediyorum 🙄
_Mother_ cansuorel ben bir önceki gebeliğimde lekelenme olduğu için kullanmıştım düşük önleyici olduğunu biliyorum ben ağızdan kullanmıştım
Bebek-geliyor cansuorel gebelik başından beri sabah akşam vajinal kullanıyorum düşük riski olduğu için şuan 16+3 deyim.
ecembugra53 cansuorel ben de ilk üç ay kullandım canım bebeğin rahme iyi tutunmasını dağlıyor kesinlikle kullanman gerek canım
Karbeyaz12 cansuorel bende lekenmem olduğu için kullanıyorum 13.haftadayım vajinal olarak kullanıyorum
yigitalpinannesi40 Ben ağızdan kullanmıştım çoğu zaman da fitil olarak kullanılmasını söylüyor doktor. Ağızdan kullanırken ilk başlarda mide bulantısı aşırı uyku halsizlik yapmıştı ama kullanmaya devam ettikçe geçti. Fitil olarak kullanılınca daha az yan etkisi oluyor
Halide_zehra Bende kullanıyorum 13 haftalığım düşük riskim ve kanamam olmuştu gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Yan etki olarak uyku hali baş dönmesi yapıyo onun dışında bişey yok.
Nessem Ben de fitil olarak kullanıyorum. Sizde de su gibi akıntı oluyor mu? Korkuyorum kese içindeki su mudur diye
Bebek-geliyor Nessem yok ilacın erimeyen kısımları geri geliyor bende kullanıyorum sabah akşam endişe etmeyin.