Arvensmom Arkadaşlar merhaba😊Daha önce 2 düşüğüm oldu ve Şuan tekrar hamileyim.Tahmin edersiniz ki çok korkuyorum.Medline da Nursel hanımı önerenler oldu sizin bir fikriniz var mı? Ya da önerebileceğiniz doktorlar kimlerdir.Şimdiden çok teşekkür ederim❤️
_Mother_ Arvensmom canım ben Seyhan başkent hastanesinde Hakan Kalaycı ya gidiyorum kendisinden memnunum sizin dediğiniz doktor hakkında hiç bilgim yok
asyaninannesii Arvensmom ben medline gidiyorum ama sevgi sarıdemire gidiyorum nurseli duymuştum ben sevgi hanimi tercih ettim kendisinden memnunum ilkim benimde düşük olmuştu su an 33+1haftalik hamileyim 200 muayene 4 bin de doğum dedi
kbrMEVA Arvensmom adana şehir hastanesi soyadı sapmaz doktorun mükemmel bir doktor özele o kadar para verdim. Beş kuruş etmez ama bu doktor işinde çok iyi
Seraplar Bende acıbadem adana hastanesine gidiyorum doktorum ayfer hanım baya ilgili ve güler yüzlü ve normal doğum taraftarı en son ana kadar muayene ücreti 440₺ ama acıbadem plus uygulamasını indirip puanlar biriktikçe 340 a falan düşüyor
_Mother_ Svdasil evet canım özel muayene ücreti en son 29 temmuz da gittim 172₺ idi çarşamba günü tekrar gidecem işte
asyaninannesii _Mother_ iyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın ne yapıyorsun dikkat ediyorsun dimi kendine 🥰❤
_Mother_ asyaninannesii valla canım ediyorum da ne bileyim sanki gebe değilim gibi diğer gebeliğim çok kötüydü bunda çok rahatım o vermiş olduğu rahatlık ile de arada geziyorum valla inşallah birşey olmaz sağlıkla gelir bebeğim çarşamba günü kontrolüm var hayırlısı olsun inşallah
asyaninannesii _Mother_ hakkinda hayirlisi kuzum bazen kendini öyle hissedersin bende öyleydim ilk zamanlar bulantı vs olmadığından ilk 3 ay hamile olduğumu anlamadım 😁😁hamileliğim boyunca 2 3 kere anca kustum çok afedersin bizde 33+1olduk ayın 17sinde randevum var çatı muayenesi yapacak doğuma 1 ay kaldı 🥰❤