Iraz Merhaba güzel anneler ve anne adayları idrar renginiz ve cinsiyet iniz nedir ? Açık sarı veya yesilimsi idrar rengi erkek bebek , koyu sarı ve turuncumsu kız bebek isaretidir söylentisi doğrumu ☺️ cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Sinemarslannnn Iraz ilk kez duydum bilimsel olduğunu da sanmıyorum cnm o işler İnan hiç belli olmuyor beni gören herkes erkek mi diyor mesela ama kızım olacak
Serifeisitmir Iraz alakası yok canım idrar rengi şu icmenle yada enfeksiyonla alakası cinsiyetle alakası yok
sukayhanacar Iraz ay ne alaka ya. sabah kalktıgınızda ilk idrarınız her zaman koyudur gece su içmediğiniz için. gün içinde su içince renk açılır. 🤦🏻♀️
avukatveanne Ayy kahkaha attım kusura bakmayın 😂 su içmediğin herzaman rengi koyulaşır bunu da cinsiyete yormak ne bilim aajajajss :)
Iraz Çin takvimi maya takvimi hesaplayicilar asermeler vs bunların hepsi hurafe ama neden benim başlığım bu kadar tepki gördü ona anlam veremedim . Biraz saygı . Saçma bulsam bile fikrimi beyan ederim ama dalga geçmeden ben böyle birşey kesin var demedim duydum merak ettim sordum .
nur_mom Cinsiyetle alakalı mıdır hiç bilmiyorum ama benim ilk gebeliğim. Hamileliğimin başından beri idrarimda değişim soz konusu. Oğlum olacak ve çok uçuk sarı hatta biraz uçuk yeşil tonu gibi normalden daha farklı idrarım. Su icsemde icmesemde değişmiyor idrar rengim. Ve dünyanın cisi var gibi hissedip gidiyorum tuvalete azıcık birşey geliyor kalkıyorum.😅 Hamilelikte bütün herşey değişiyor. Ama dediğim gibi cinsiyetle alakası var mı bilemiyorum 🤷🏻♀️😅
Melis47- Iraz hayır canim hepsi yalan hic ilgisi yok cok cok acik renkte idrar yapiorum koyuda yani afedersin ama böbreklerle alakalı cok az su icersen koyu .Fazla yani yeteri kadar su tuketrsen acik renk israr yparsn oyle.benim oglum olcak hayrlisi ile.Dedgm gibi iki renk idrarada cikiorum