Topraginannesi1 Kızlar emzirme atleti sütyeni rahat oluyor mu kullanmanız var mı sütyen memede sarkma yapıyormuş toparlayıcı öneriyorlar daha çok emzirme atleti daha iyi diyorlar sizce ?
Meriwa Topraginannesi1 sütyenini aldım penti den inanılmaz rahatım göğüsleriniz zaten şişiyor toparlayıp toparlamaması değil işinize yaramasına odaklanıyorsunuz😄
Topraginannesi1 Meriwa ilerde onun zorluğunu çekersiniz ama zaten göğüs pedi alıyoruz bı nevi onunla tampon işlevi görüyor uçları rahatsız olmuyor sarkmamasi açısından
Meriwa Topraginannesi1 hiç de sarkma sorunu yok canm yanlış düşünüyosun iyice penye değil göğüs pedi de kullanmıyorum nemli bırakıyor ucları o zaman yara oluyor siz bence kullana kullana deneyin herkesde ki rahatlık memnuniyetlik fark eder
Busrakolas10 E bebekte satılanlar var şimdiden kullanıyorum sanırım doğumdan sonra da baya işime yarayacak gibi o yüzden pentiden ve e Bebekten bir kaç tane daha aldım 👍🏼
Havagul Bende iki tane emzirme sütyeni aldım ilk gebeliğim oldugu için pek bişey bilmiyorum 🤷♀️ şuan 80 kullanıyorum onlarıda 85 aldım iyimi sizce çok mu büyüyor dogumdn sonra
Meriwa Havagul ben 80 destekli kullanıyordum 85 desteksiz aldım b cup hatta şuan bile sıkıyo beni biraz süt dolunca sertleşiyor ilerde sonra durumuna göre bi tane daha alırsın cnm